Beautyprofessionals

"Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken"

Word vrijwilliger

Als beautyprofessional kan jij bijdragen aan het zelfvertrouwen van mensen met kanker. Look Good Feel Better heeft meer dan 450 vaste vrijwilligers die alle activiteiten mogelijk maken. De workshops in ziekenhuizen worden geleid door vaste teams van schoonheidsspecialisten, visagisten en kapper/haarwerkers. Ook hebben we regelmatig ondersteuning nodig bij informatiebijeenkomsten in ziekenhuizen, metamorfoses voor patiënten en fondsenwervende evenementen.

Wat vragen wij van onze vrijwillgers?

  • Schoonheidsspecialisten met opleiding MBO 4, MBO 3 + specialisaties (ANBOS workshop Huidverzorging bij mensen met kanker).
  • Je bent minimaal 2 jaar werkzaam als schoonheidsspecialist, huidtherapeut, visagist of kapper/haarwerker.
  • Je bent minimaal 4 ochtenden of middagen per jaar inzetbaar.
  • Je volgt voorafgaand aan je inzet als vrijwilliger een opleidingstraject inclusief een training bij Look Good Feel Better.
  • Je handelt volgens de uitgangspunten van Look Good Feel Better: wij zijn niet-medisch, productneutraal en gratis. Eenduidige, professionele hulp met een persoonlijke benadering staat hierbij centraal.
  • Je draagt actief  bij aan het vergroten van de naamsbekendheid van de stichting zodat nog meer mensen met kanker ons weten te vinden om ondersteuning te krijgen bij hun uiterlijke verzorging.

Openstaande vacatures workshopteams

Momenteel zijn wij voor het workshopteam in Almelo/Hengelo, Almere, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Hardenberg, Hoorn, Leeuwarden, Meppel, Roermond, Rotterdam, Spijkenisse, Stadskanaal en Weert op zoek naar een workshopleider en een workshopassistent. Kom jij ons team versterken? Vul je gegevens in, dan nemen we contact met je op.

Stichting Look Good Feel Better
Waterigeweg 31
3703 CM Zeist

(030) 697 15 11
info@lookgoodfeelbetter.nl 

IBAN NL40 ABNA 0621061352
KvK Utrecht 30177205

Sluiten